AVICENNA FOODS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 188 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Avicenna Foods. Meer weten? Ontdek meer

20 jan 2023 om 13:44 Eten was uitermate teleurstellend. Rotirol was nauwelijks gevuld en zat aardappel in ipv kip kerrie. Broodjes zijn nauwelijks gevuld alsof het kinderporties waren. Moest na het eten van rotirol en 2broodjes alsnog naar Shell voor een belegde broodje
12 jan 2023 om 16:49 Top!!! Dit word mijn vaste restaurant. Eten was Super lekker. Ze waren super lief! Echt een aanrader
4 jan 2023 om 18:39 Nasi & Saoto besteld.. veelste zout, ik heb 3 driekwart van mijn eten weg moeten gooien. Echt jammer!
30 dec 2022 om 17:59 Super nette organisatie, goed geregeld en lekker van smaak!
23 dec 2022 om 18:55 Eten uit de magnetron
21 dec 2022 om 18:23 Lekker eten, goede portie en gebeld dat ze ietsjes later waren. Top.
7 dec 2022 om 21:42 Lekker saoto soup en surinaamse nasi (specialiteit). Een aanrader!
2 dec 2022 om 17:52 Lekkere roti de bami met kip was ook lekker zeker voor herhaling vatbaar genoeg
23 nov 2022 om 19:27 3 maaltijden en maar 1 bakje sambal die we moesten splitten, broodje garnalen met letterlijk maar 5 garnalen, viel wel tegen
21 nov 2022 om 14:07 Eten was goed. Snelle levering aanrader voor iedereen die lekker wilt eten.
14 okt 2022 om 14:10 Ik heb nooit zo slecht surinaams gegeten je proevde geen kruiden van bami kip geen smaak. De roti was erg droog de aardappels waren
29 sep 2022 om 21:08 Erg lekker. Goede service. Denkt mee en heeft hiermee voor een heerlijke gerecht gezorgd voor mijn zoontje. De nasi is erg lekker. Het is nu de derde keer dat ik bij hun bestel en steeds ben ik erg tevreden.